Over ons

Ben jij een kunstenaar en schilder jij met waterverf? Of verf jij voor de lol met aquarel en wil je gewoon graag wat meer informatie hebben over deze schildermethode? Dan ben je op deze website aan het juiste adres. Wij richten ons namelijk zowel op (professionele) kunstenaars als op mensen die als hobby schilderen met waterverf. Kortom: iedereen met een voorliefde, passie of interesse in waterverf is hier aan het juiste adres!

Op deze website geven wij jou ten eerst een aantal creatieve ideeën voor werken met waterverf. Als kunstenaar zijnde heb jij mogelijk niet veel aan deze tips, maar dat heb jij als hobbyist natuurlijk wel. Er staan namelijk enkele leuke tips tussen. Verder gaan wij in op de reden waarom jij voor waterverf moet kiezen. Ook behandelen we vijf beroemde schilders die in het verleden kunstwerken hebben gemaakt met behulp van waterverf. Tot slot behandelen we op deze site nog enkele speciale tips voor het maken van aquarellen. Zo lees jij bijvoorbeeld wat het geheim is van het maken van een goede aquarel en vertellen wij je waarom het handig is een spons te gebruiken bij waterverven.

De informatie die op deze website gegeven wordt, is zorgvuldig samengesteld door het team achter deze site. Niet alleen ik (Lotte) ben hier dus verantwoordelijk voor. Ik heb een team van mensen om mij heen met een grote voorliefde voor waterverven. Voor hen was het dan ook niet lastig om de informatie die je hier vindt samen te stellen. Ik en mijn team hopen van harte dat jij wat hebt aan de info op deze site. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier en veel succes bij het maken van jouw volgende kunstwerk met waterverf!

Gerelateerde:

  • Geen gerelateerde berichten